Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със скоростен лост на 156-ца!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със скоростен лост на 156-ца!

Здравейте, колеги.
    Онзи ден си дадох колата на един приятел и ми я върна без първа и втора скорост. Има едни счупени пластмаси около лоста, но тъй като не разбирам, ще кача снимка, за да можете да видите.
    Моля, ако може да ми кажете дали тази част се сменява, отделно ли е от самата скоростна кутия или е всичко на едно.
    Благодаря предварително!
    Attached Files
    Не мъ глей, че в раменете съм, кат вафла от 5 стинки...знам фатки!

Май ето това нещо ти трябва:

http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1

За смяната обаче потърси в търсачката или някой друг ще ти каже как става и колко излиза.
    146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщение
      Май ето това нещо ти трябва:

http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1

За смяната обаче потърси в търсачката или някой друг ще ти каже как става и колко излиза.
      Да, прилича, но като чели не е точно същото Но се успокоявам като виждам, че може да се смени само то. Ще търся!

Comment

Първоначално публикувано от crazy_dude_ Покажи съобщение
        Здравейте, колеги.
        Онзи ден си дадох колата на един приятел и ми я върна без първа и втора скорост. Има едни счупени пластмаси около лоста, но тъй като не разбирам, ще кача снимка, за да можете да видите.
        Моля, ако може да ми кажете дали тази част се сменява, отделно ли е от самата скоростна кутия или е всичко на едно.
        Благодаря предварително!
        Продава се ,около 80 лв.му е цената на целия комплект.Сменяш и караш.Болтовете му са с гайки отдолу и са да се демонтират,пада тунела на колата.Не е лесно ,но не е и много трудно.Успех.
        sigpicalfa 156 2.0 TS/звяр на пътя-0886399217

Comment

Първоначално публикувано от toshko69 Покажи съобщение
          Продава се ,около 80 лв.му е цената на целия комплект.Сменяш и караш.Болтовете му са с гайки отдолу и са да се демонтират,пада тунела на колата.Не е лесно ,но не е и много трудно.Успех.

Значи няма да стане само отгоре?....това не е добре!

Comment

Ремонтния комплект дето го има по магазините е пълен боклук.Сменя се като се заровиш под колата,ако имаш късмет-2-3 часа работа и си пак на пътя.
            EXАlfa Romeo 156 1.8ТС 98г.+ кожа МОМО и капли тип ГTA
            Suzuki GSXF600 99г.
            Bravo 1.9 8V Multijet

Comment

Working...
            X